Interlopul Adrian Hladii şi-a ascuns BMW-ul în care a fost împuşcată în cap Dalia Duca, tânăra răpită cu forţa în cursul dimineţii, la circa 3 kilometri în câmp, în dreptul Staţiei de Epurare a oraşului Oradea.

Pe câmp, după dâmburi

Criminalul a condus prin hârtoape şi noroaie, deşi maşina are o gardă joasă, după care a virat pe malul Crişului Repede, unde a ascuns-o în spatele unor dâmburi de pământ şi moloz.

Potrivit unor surse din Poliţie, autovehiculul a fost descoperit în acel loc de un cetăţean, care a sunat imediat la numărul 112.

Echipajul de criminalişti sosit la faţa locului a descoperit în maşină cadavrul tinerei care a fost împuşcată în cap. Poliţiştii au colectat probe, după care trupul victimei, îmbrăcată în pantaloni albi, a fost scos din maşină şi ridicat de un echipaj al unei firme de pompe funebre.

Urme de sânge

Ulterior, BMW-ul, din care se scurgea o dâră de sânge pe sub portiera din stânga spate, a fost ridicat şi dus în curtea Poliţiei.

Potrivit urmelor descoperite la faţa locului Adrian Hladii ar putea fi rănit. Criminalul a lăsat în urma lui pete de sânge, pe iarbă şi pietre.

Bărbatul a urcat circa 50 de metri de-a lungul râului, până în dreptul unui vad cu apă mai puţin adâncă. Criminalul a trecut pe malul drept al Crişului Repede, unde poliţiştii au identificat alte pete de sânge.

În cursul după-amiezii, echipaje au împânzit zona, iar fugarul a fost căutat inclusiv cu câini de urmă. 

Într-un târziu, autorităţile au făcut un apel la cetăţenii care îl văd pe suspect sau au informaţii folositoare anchetei să sune de îndată la 112. Totodată, Adrian Hladii a fost dat în urmărire naţională şi consemn la frontieră.

Citeşte pe această temă şi articolele:

Detalii şocante în crima de la Oradea: Criminalul e un interlop, iar victima fată de poliţist

Şoc şi groază: Tânăra răpită de pe strada Barcăului a fost împuşcată mortal!

Bărbatul împușcat miercuri dimineață a fost operat și este în afara oricărui pericol

Focuri de armă pe o stradă din Oradea: Un bărbat a fost împușcat, iar o tânără răpită (FOTO / VIDEO)