Poliția Bihor a făcut publice miercuri concluziile desprinse în urma cercetării la fața locului în cazul accidentului produs înainte cu o zi pe DN 79, în localitatea bihoreană Leș.

În evenimentul anunțat marți la 112 la ora 14.52 au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

„Din investigațiile efectuate de polițiști, s-a constatat că un bărbat de 56 de ani, din localitatea Gepiu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.79, în localitatea Leș, dinspre Oradea înspre Salonta, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar, din sensul opus, de un bărbat de 49 de ani, din localitatea Păușa, județul Bihor”, arată un comunicat de presă.

Cinci persoane au fost investigate și au primit îngrijiri medicale la fața locului.

În final, însă, doi copii, cu vârste de 2 și 4 ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, mai arată comunicatul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!