Poliția Bihor a făcut publice vineri concluziile desprinse în urma accidentului produs înainte cu o zi pe DN 19E, între Poclușa de Barcău și Mișca, în urma căruia un bebeluș de 10 luni a decedat. 

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, în evenimentul anunțat prin 112 la ora 14.28 au fost implicate două vehicule, un autoturism și un TIR.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști la fața locului, s-a constatat că un bărbat de 24 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.19/E, pe direcția Chiribiș - Biharia, într-o curbă ușoară la dreapta, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns, parțial, pe sensul opus de circulație și ar fi intrat în coliziune cu un autocamion cu semiremorcă, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor”, explică informarea Poliției.

În urma loviturii, autoturismul s-a rostogolit în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

La rându-i, autocamionul a ieșit în afara drumului, prin partea stângă a direcției sale de deplasare, iar apoi s-a răsturnat pe un teren agricol din proximitatea D.N.19/E.

Atât șoferul mașinii mici, cât și o femeie de 22 de ani, pasageră, au fost răniți și duși la spital.

„Totodată, un minor de 10 luni, din municipiul Marghita, județul Bihor, pasager în autoturism, care se afla în scaunul destinat pentru copii, amplasat pe bancheta din spate a vehiculului, a suferit leziuni care, din nefericire, i-au provocat decesul la fața locului”, a mai comunicat Poliția Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!