Un accident grav s-a produs joi după-amiază în localitatea bihoreană Pocluşa de Barcău. Au fost implicate mai multe persoane, inclusiv un bebeluş care a intrat în stop cardio-respirator, iar apoi a decedat.

Potrivit unei informări transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, accidentul produs între o autobasculantă încărcată cu nisip şi un autoturism, pe DN 19E, a fost sesizat la 112 la ora 14.28.

În autoturism se aflau patru adulţi şi un copil de 10 luni.

"Pasagerii autoturismelor s-au autoevacuat, însă, din nefericire, copilul se află în stop cardio-respirator, în prezent aplicându-i-se manevre de resuscitare. Misiunea este în dinamică", a informat ISU în jurul orei 15.10.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Marghita, cu autospeciale de intervenţie cu modul de descarcerare şi paramedicii subunităţii, un echipaj de Terapie Intensivă SMURD, elicopterul SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"Momentan, traficul rutier este blocat total pe respectivul tronson de drum", a anunţat Poliţia Bihor.

UPDATE, ora 15.26: Bebeluşul a decedat

"Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul minorului, la faţa locului", a anunţat Poliţia Bihor. 

Sursele BIHOREANULUI spun că bebeluşul s-a aflat într-un scaun special pentru copii.

ISU Crişana a mai transmis că două persoane adulte au fost transportate la spital pentru îngrijrii medicale. 

UPDATE, ora 18.04: Se circulă normal 

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Poliţiei Bihor, comisarul șef Alina Fărcuța, circulaţia s-a reluat pe ambele sensuri de mers. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!