Accidentul din noaptea de marți spre miercuri, în urma căruia un tânăr de 24 de ani din localitatea bihoreană Călățea a murit, s-a produs după ce tânărul șofer a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat frontal într-un TIR, au stabilit polițiștii în urma cercetărilor la fața locului. 

Tragedia s-a petrecut pe DN 1, în comuna Săcădat, în zona localității Săbolciu. Tânărul conducea un autoturism Opel Vectra.

„La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 02.40, un tânăr de 24 de ani, din localitatea Călățea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.1, în afara localității Săbolciu, județul Bihor, înspre localitatea Aleșd, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus, din sens opus, de un bărbat de 56 de ani, din Ungaria”, se explică într-un comunicat transmis miercuri de Poliția Bihor.

Șoferul autoturismului a decedat pe loc, fiind foarte grav rănit, iar traficul în zonă a fost blocat circa 3 ore.

„În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului de 56 de ani, care conducea autotrenul, rezultatul a fost negativ”, mai arată Poliția.

Ancheta e continuată de polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, sub supravegherea unui procuror.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!