Poliția Bihor a transmis marți primele concluzii desprinse în urma cercetărilor la fața locului în cazul accidentului produs luni seară în Gepiu, unde două femei au fost lovite mortal de mașină.

Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 18.45, pe DN 79.

„Din primele investigații efectuate de polițiștii rutieri din Salonta, la fața locului, s-a constatat că, în jurul orei 18.46, un bărbat de 70 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.79, în localitatea Gepiu, județul Bihor, pe direcția Salonta – Oradea, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, nu ar fi acordat prioritate de trecere și ar fi accidentat o femeie de 77 de ani și o alta de 73 de ani, ambele localnice, care s-ar fi angajat în traversarea drumului național pe marcajul pentru pietoni, semnalizat corespunzător”, se arată în comunicat.

Cele două femei au fost găsite de echipajele de urgență în stop cardio-respirator. 

Medicii nu au reușit să le resusciteze, astfel că au declarat decesul celor două victime la fața locului.

„În urma testării cu aparatul etilotest și a testării preliminare de drog a conducătorului autoturismului, rezultatele au fost negative”, mai pecizează Poliția.

Ancheta în caz este continuată de polițiștii Biroului Rutier Salonta, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Bihon.ro scrie că cele două victime se întorceau de la un priveghi când au fost lovite de mașină.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!