Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor anunţă organizarea unui concurs pentru încadrarea din sursă externă a unor persoane pentru patru posturi de personal contractual. Este vorba despre 1 post de îngrijitor la Poliţia oraşului Aleşd, 1 post de muncitor calificat IV cu atribuţii de electrician auto la Serviciul Logistic Oradea, respectiv 2 posturi de referent II la Poliţia Municipiului Oradea.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, pentru postul de îngrijitor, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii generale cu certificat de capacitate/absolvire a învăţământului obligatoriu. Pentru postul de muncitor calificat IV cu atribuţii de electrician auto, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii generale cu certificat de capacitate/absolvire a învăţământului obligatoriu, a unui şcoli de meserii cu calificare în unul din domeniile "Electromecanică", "Electronică şi automatizări" sau "Electric" respectiv să fie posesori ai permisului de conducere cel puţin categoria "B".

Pentru posturile de referent II, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii liceale cu diplomă de bacalaureat şi să deţină atestat profesional/curs operare pe calculator/tehnică de calcul.

Începând din 27 iulie şi până pe 10 august, ora 16, are loc înscrierea candidaţilor, în data de 31 august se va derula proba scrisă, în două etape: începând cu ora 10.00 - pentru posturile de referent II şi muncitor calificat IV, iar de la ora 13.00, pentru postul de îngrijitor.

Proba de interviu se va desfăşura în data de 5 septembrie, începând cu ora 10.00 pentru posturile de referent II şi muncitor calificat IV, respectiv ora 13.00 pentru postul de îngrijitor.

Atât proba scrisă cât şi proba de interviu se susţin la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor din Municipiul Oradea, str. Parcul Traian nr. 18.

Relaţii suplimentare privind condiţiile de participare, documentele necesare, tematica şi bibliografia, se pot obţine de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor-Serviciul Resurse Umane, la telefon 0259/403111-interior 20111, în zilele lucrătoare , între orele 8.00-14.00.