În urma unei reclamaţii depuse de rudele lui Ionel Bocşan, zis Sami, poliţiştii au început cercetările în cazul atacului comis, miercuri seară, asupra bărbatului, a declarat pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie Bihor, inspectorul principal Alina Dinu. "Se fac cercetări pentru identificarea şi prinderea agresorilor. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor suferite de victimă va fi făcută încadrarea juridică a faptei şi vor fi luate măsurile legale în consecinţă", a afirmat Alina Dinu.

Între timp, starea lui Bocşan s-a îmbunătăţit şi a fost transferat de pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului clinic judeţean Oradea pe cea de neurochirurgie. „Starea pacientului este mai bună. Încă are un hematom urât la un ochi, dar se simte mai bine", a precizat directorul spitalului, dr. Florian Bodog.

Potrivit unor surse judiciare, reclamaţia la Poliţie a fost depusă chiar de soţia lui Bocşan, care a declarat doar că agresiunea asupra bărbatului a fost comisă de patru indivizi, fără să poată indica însă numele ori semnalmentele acestora.

Sami a fost atacat în momentul în care se întorcea acasă de la sala de sport. El a fost internat imediat, cu multiple leziuni, traumatism cranian, contuzii şi plăgi înțepate la nivelul membrelor.