Poliţiştii bihoreni au verificat miercuri după amiază o reclamaţie făcută de o tânără din Salonta, care a sunat la 112, reclamând că prietena ei, tot prostituată, a fost răpită de un BMW de culoare închisă cu număr de Polonia.

Potrivit unor surse judiciare, fata le-a povestit poliţiştilor că a văzut cum colega ei, despre care a putut să spună doar că o cheamă Andrea, a fost luată pe sus de pe stradă de un individ care conducea un BMW cu număr de Polonia.

Oamenii legii au început o anchetă, pentru a vedea dacă versiunea prostituatei se confirmă sau dacă amica ei a plecat de bunăvoie.

"Am primit o sesizare la ora 13, privind dispariţia unei tinere de 20 de ani, aflată pe o stradă din Salonta, în zona Pieţei Obor. Se fac verificări la locul din care s-a reclamat răpirea şi s-au dispus filtre inclusiv în judeţele limitrofe", a declarat comisarul şef Ioan Brîndaş, adjunctul şefului Poliţiei Bihor.

UPDATE:

După mai multe ore de căutări, atât şoferul BMW-ului cât şi presupusa victimă au fost identificaţi, miercuri seară aceştia fiind audiaţi de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Bihor.

"Atât şoferul maşinii, cât şi tânăra despre care se presupune că a fost răpită au fost găsiţi. Cauza este în supravegherea procurorilor de la DIICOT", a declarat comisarul Ioana Indrieş, ofiţer la Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.