Un tânăr de 23 ani, agent de poliţie în cadrul secţiei Poliţiei Rurale Tinca, a fost internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, în urma unui accident rutier petrecut, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 24, în localitatea Gurberdiu.

Aflat la volanul unui BMW, tânărul, Sergiu Zgărdău, 23 ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar autoturismul a lovit parapetul din beton din faţa podului de peste râul Gurbediu.

În urma impactului maşina s-a răsturnat pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, iar poliţistul a fost proiectat în albia râului.

Sergiu Zgărdău a fost rănit grav, fiind internat pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea.

"Pacientul a suferit leziuni foarte grave la nivelul capului, toracelui şi abdomenului. În prezent este în comă indusă", a explicat BIHOREANULUI dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor.

Din primele cercetări, accidentul s-a produs din vina poliţistului. "Verificările făcute la locul accidentului au condus la concluzia că şoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum - carosabil umed", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.