Un poliţist din Vaslui a fost fotografiat gol puşcă, după ce a făcut sex în autospeciala de serviciu. Imaginea - realizată în vară pe o pajişte din judeţ - a ajuns şi pe masa ministrului de interne, Lucian Bode, fiind făcută publică abia acum, după dezvăluirile presei locale.

Potrivit site-ului Vremea Nouă, ofiţerul a fost surprins cu pantalonii în vine de un localnic, după ce s-ar fi iubit cu o colegă de servciu.

Omul legii a fost identificat în urma unei anchete dispuse de ministrul Bode.

"Poliţistul surprins cu pantalonii în vine a fost pensionat de urgenţă şi scandalul s-a stins. I s-a dat această posibilitate fiindcă a recunoscut din prima şi nu a încercat să-i inducă în eroare pe cei care coordonau ancheta. Iubăreţul s-a scuzat faţă de colegi spunând că nu a vrut să facă breasla de râs şi pur şi simplu este victima unei răzbunări", arată site-ul VremeaNouă.ro, care a ales să-i protejeze identitatea.

Amorezul a susținut că este victima unei răzbunări şi că fotografia ar fi fost făcută de un individ căruia poliţistul i-ar fi făcut un dosar penal pentru trafic de persoane.

"Comandanţii acestuia au fost surprinşi de onestitatea poliţistului iubăreţ şi i-au oferit posibilitatea să se pensioneze de urgenţă, până a apuca ei să facă raport şi să-l trimită la Bucureşti, la ministru", mai arată sursa citată.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!