Ofiţerul de poliţie Iulian Sehleanu şi femeia de 36 de ani pe care a acroşat-o vineri seara după ce a pierdut controlul maşinii pe şoseaua de centură la urcarea pe podul care trece peste Şoseaua Borşului, au rămas internaţi în spital, starea celor doi fiind stabilă, a informat sâmbătă, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea, dr. Hadrian Borcea.

„Femeia a suferit un traumatism cranian minor şi a rămas în spital doar pentru supraveghere. Şoferul a fost şi el rănit uşor, fiind internat în prezent la secţia de chirurgie plastică a spitalului. Are arsuri din cauza vaporilor degajaţi de conductă, un traumatism cranian minor şi o coastă fracturată", a declarat dr. Hadrian Borcea.

În cursul nopţii de sâmbătă, echipajele de intervenţie ale Electrocentrale Oradea au reuşit să remedieze avaria provocată de accidentul rutier la Magistrala 1 de termoficare, iar până la ora 8, furnizarea agentului termic şi a apei calde s-a reluat în întreaga zonă afectată.

„S-a lucrat până dimineaţa în jurul orei 3,30 la Magistrala spartă iar în cursul dimineţii s-a reluat furnizarea agentului termic şi a apei calde", a declarat sâmbătă Eustafie Ilisei, purtătorul de cuvânt al Electrocentrale Oradea, Eustafie Ilisei.

UPDATE: Sâmbătă, cu puţin înainte de orele amiezii, şi maşina a fost ridicată de la locul accidentului. Grav avariat, BMW-ul este acum doar o adunătură de fiare.

Citeşte pe această temă Accident spectaculos: un poliţist a lovit o femeie şi a lăsat fără căldură jumătate de oraş!