Eagle Festival care s-a ţinut la noua sală polivalentă din Oradea s-a terminat, însă ecourile continuă. Bihorel a aflat că petrecerea a fost motiv de dat în stambă pentru doi ofiţeri şi un subofiţer din Poliţia Bihor, toţi aflaţi în timpul liber, care au şi ajuns, în totală discreţie, desigur, în anchetă.

Ofiţerii, Casian Popa şi Dacian Groze pe numele lor, ambii la Poliţia Municipiului, au băut peste măsură şi ar fi spart câteva scaune şi mese, fiind scoşi cu forţa de jandarmi, care i-au şi amendat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Agentul Marius Silaghi, în schimb, a făcut-o rău de oaie. În drum spre casă, acesta şi-a vărsat adrenalina pe o maşină parcată, dând cu picioarele în tăblărie ca-ntr-un sac. Ghinionul său a fost că a fost prins de colegi, nu de jandarmi şi, ca atare, n-a scăpat cu o simplă amendă.

Dimpotrivă, omul a fost dus, regulamentar, la analize, rezultatul arătând că era nu doar băut, ci şi "afumat" cu oareşce "iarbă".

Ca atare, în timp ce ofiţerii au scăpat doar cu o "gaură" la portofel şi o anchetă disciplinară, Silaghi s-a ales şi cu dosar penal, ba chiar şi cu interdicţia de a purta armamentul din dotare până la finalizarea cercetărilor. Dacă au vrut festival, să fie...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!