Veşti bune de la Institutul Inimii din Cluj Napoca, unde poliţistul rutier George Miheş a trecut cu bine de operaţia pentru refacerea arterei aorte şi a vaselor de sânge jugulare, iar acum este ţinut sub atentă supraveghere de medici.

Potrivit unor informaţii furnizate de colegii subofiţerului orădean, starea tânărului de 30 ani este stabilă, însă îi sunt administrate medicamente pentru menţinerea unei tensiuni arteriale scăzute, pentru ca vasele de sânge să se poată vindeca.

"Am înţeles că, mult timp de acum încolo, George nu va avea voie să depună efort", a explicat sursa BIHOREANULUI.

Cum se ştie, Marius George Miheş, agent rutier în cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, a fost rănit într-un accident rutier petrecut în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1, pe DN1 în judeţul Cluj.

Poliţistul de 30 de ani se afla la volanul autoturismului personal şi, împreună cu logodnica lui, Lavinia Bososchi, 28 ani, o tânără creatoare de modă din judeţul Satu Mare, pasageră în maşină, se îndreptau spre Bucureşti când, în localitatea Gilău, a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat.

Verificările făcute de poliţiştii clujeni până acum indică faptul că vina pentru accident aparţine poliţistului, care nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum. "Când a fost dus la spital, repeta într-una că a ucis-o pe Lavi. Ştie că a greşit", a mai povestit sursa citată.

Subofiţerul orădean şi tânăra sătmăreancă se întorseseră de curând din vacanţă şi urmau să se căsătorească în toamna acestui an.

Citiţi pe aceeaşi temă articolul "Mobilizare masivă pentru poliţistul George Miheş: Aproape 100 de persoane au mers să doneze sânge"