Magistraţii Tribunalului Bihor au judecat marţi cererea de arestare preventivă emisă de procurorii Parchetului de pe lângă tribunalul Bihor pe numele poliţistului Vasile Adrian Bodnărescu, în vârstă de 37 de ani, agent la Postul de Poliţie Ciumeghiu, acuzat de patru infracţiuni la regimul rutier.

În urma şedinţei secrete, care s-a derulat în Cameră de Consiliu, judecătorul a decis arestarea agentului pentru o perioadă de 10 zile. "După pronunţarea soluţiei, inculpatul a declarat că o va ataca prin recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Oradea", a declarat pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bihor, judecătorul Cristian Monenci.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor l-au reţinut, luni, pentru 24 de ore, pe subofiţerul Bodnărescu, sub acuzaţia că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, băut fiind, a intrat cu maşina într-un stâlp de curent din localitate şi apoi a părăsit locul faptei. După ce a fost identificat, poliţiştii au descoperit că acesta avea o concentraţie de 0,6 grame la mie alcool în aerul expirat, peste limita legală. Mai mult, s-a constatat că acesta circula cu permisul suspendat, tot din cauza consumului de alcool la volan.

Citeşte pe această temă şi: Un poliţist băut şi cu permisul suspendat a intrat cu maşina în stâlp