Echipa orădeană de polo pe apă seniori CS Crişul va disputa vineri după amiază, de la ora 16:30, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", cea de-a doua partidă cu formaţia clujeană CSU Politehnica, partidă care contează pentru locurile 7-8 ale Superligii Naţionale.

Primul joc dintre cele două formaţii s-a disputat la Cluj, săptămâna trecută şi s-a încheiat cu victoria tinerilor jucători orădeni, antrenaţi de Eugen Băjenaru, cu scorul de 10-7.

Sistemul de disputare al acestor jocuri este "cel mai bun din trei partide", astfel că dacă CS Crişul se va impune vineri, atunci va încheia ediţia 2015-2016 a Superligii Naţionale pe poziţia a VII-a.

În ce priveşte cealaltă echipă de polo a oraşului, pentru jocurile 3 şi 4 din finala campionatului, dintre CSM Digi Oradea şi Steaua, programate la începutul săptămânii viitoare, conducerea clubului orădean a solicitat delegarea unor arbitri străini. Cum această solicitare a fost aprobată, cele două partide vor fi oficiate de arbitrii croaţi Dragan Stampalja şi Nenad Peris.

Conducătorii clubului orădean au făcut acest demers nemulţumiţi de prestaţia arbitrilor din primele două meciuri ale finale, de la Bucureşti, în special din prima confruntare, când echipa bihoreană a primit mai mult decât dublu din eliminările formaţiei adverse.

Meciurile cu numerele 3 şi 4 ale finalei Superligii, dintre CSM Digi şi Steaua, vor avea loc luni, de la ora 18.45 şi marţi, de la ora 17.45, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu".