Sezonul competiţional de polo 2021-2022 a confirmat locul binemeritat al clubului Crișul Oradea la nivel național pentru această ramură sportivă de tradiție.

La data de 23 noiembrie, Federaţia Română de Polo a comunicat clasamentul cluburilor pentru sezonul precedent, iar C.S. Crișul Oradea ocupă locul IV la masculin și poziţia a V-a la general, fiind primul club după cele de tradiție din București.

„Această realizare ne onorează și ne confirmă încă o dată că deciziile luate au fost cele corecte, drumul este unul bun, iar prin munca antrenorilor, a sportivilor, susținerea sponsorilor și nu în ultimul rând a părinților am reușit revitalizarea întregii secții de polo!”, a transmis, printr-un comunicat, reprezentantul clubului orădean, expertul sportiv Cosmin Goina.

În clasamentul cluburilor la masculin, prima poziţie este ocupată de CSA Steaua Bucureşti, urmat de CS Triumf Bucureşti şi pe poziţia a III-a de Dinamo Bucureşti.

Pe locul IV se află CS Crişul Oradea, iar pe poziţia a V-a CSM Oradea. În continuare, în TOP 10 mai intră, în ordine: Rapid Bucureşti, Sportul Studenţesc Bucureşti, Politehnica Cluj Napoca, ASC Partizan Târgu Mureş şi CSM Corona Braşov.

La feminin, primul club este Dinamo, urmat de Rapid şi Steaua.

În clasamentul general al cluburilor de polo în sezonul competiţional 2022-2023, prima poziţie este ocupată de Steaua, urmată de Dinamo şi CS Triumf Bucureşti. Pe locul IV se situează Rapid Bucureşti, pe locul V, Crişul Oradea, iar pe poziţia a VI-a, CSM Oradea. În continuare, în TOP 10 mai intră: CSS Nr. 1 Bucureşti, CSM Târgu Mureş, Sportul Studenţesc şi CSU Poli Cluj.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!