De vineri până duminică, sunt programate jocurile etapei a IX-a din Superliga Naţională de polo. Cele două echipe orădene, CSM Digi şi CS Crişul, vor avea program diferit. Astfel, dacă vicecampionii de la CSM Digi vor evolua acasă, cu Amefa Arad, tinerii jucători de la Crişul au făcut deplasarea tocmai la Bucureşti, pentru dubla confruntare cu Steaua.

După victoriile din faţa celor de la Dinamo, elevii antrenorului Kadar Kalman s-au întors acasă, iar vineri şi sâmbătă, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, vor primi replica arădenilor de la Amefa. Prima partidă este programată vineri seară, de la ora 19, iar cea de-a doua, sâmbătă, cu începere de la ora 11.

Cu 14 victorii şi două înfrângeri la activ, CSM Digi Oradea se situează pe locul al II-lea în clasamentul general, urmând să întâlnească o echipă arădeană, aflată pe lpoziţia al V-a, cea care a înregistrat până acum 7 victorii, un rezultat de egalitate şi 6 înfrângeri. Astfel, orădenii sunt marii favoriţi ai acestei duble şi teoretic îşi vor pune doar problema scorurilor.

CS Crişul Oradea va avea o misiune imposibilă însă la Bucureşti, cu Steaua, liderul clasamentului, pe care o îl va întâlni vineri, de la ora 14 şi sâmbătă, cu începere de la ora 11.

În celelalte două duble ale etapei a IX-a din Superliga Naţională de polo se vor întâlni Rapid cu Sportul Studenţesc Corona, vineri de la ora 13 şi sâmbătă, de la aceeaşi oră, respectiv Poli Cluj cu Dinamo, sâmbătă cu începere de la ora 18 şi duminică, de la ora 10.