Poloiştii de la CSM Digi Oradea s-au impus clar în jocurile pe care le-au susţinut vineri, în compania celeilalte echipe orădene de polo din Superliga Naţională, CS Crişul.

Meciurile, care s-au desfăşurat la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" şi care au contat pentru etapa a X-a a Campionatului Naţional de polo, s-au încheiat cu scorurile de 20-2 şi 20-5 pentru elevii antrenorului Dorin Costrăş.

Aşa după cum o arată şi scorurile, jocurile au fost fără istoric, cei de la CSM Digi controlând cu autoritate disputele cu mai tinerii lor adversari.

În primul meci, CSM Digi s-a impus cu 20-2, după ce şi-a adjudecat cele patru sferturi cu: 4-0, 7-0, 3-1 şi 6-1.

Robert Gergelyfi a fost principalul marcator, cu 6 reuşite. El a fost urmat de Istvan Szabo şi Jesse Koopman, cu câte 2 goluri, Levente Vancsik, Cristian Dobre, Max Costa, Roland Szabo, Viktor Kovats, Raul Gavriş, Ramiro Georgescu, Ferenc Czenk şi Bogdan Remeş, cu câte un gol marcat.

În partida a doua, CSM Digi a marcat tot 20 de goluri, dar a primit 5 de data aceasta. Pe sferturi s-a consemnat în meciul din partea a doua a zilei: 7-1, 4-2, 3-1 şi 6-1.

De această dată, Istvan Szabo, Jesse Koopman, Robert Gergelyfi şi Ferenc Czenk au fost principalii marcatori, cu câte 3 goluri. I-au urmat: Viktor Kovats şi Bogdan Remeş, cu câte 2 goluri, Levente Vancsik, Cristian Dobre, Max Costa şi Ramiro Georgescu, cu câte un gol.

După aceste partide, CSM Digi Oradea a acumulat 14 victorii. Are însă şi 4 înfrângeri şi cu 42 de puncte se menţine pe poziţia secundă în clasamentul Superligii Naţionale.

De notat faptul că meciurile elevilor antrenorului Dorin Costrăş cu Rapid Bucureşti, din cadrul etapei a IX-a au fost amânate pentru luna martie. Aceste vor avea loc în zilele din preajma dublei cu Dinamo Bucureşti, din runda a XII-a a Superligii.