După înfrângerea din prima manşă a finalei LEN Euro Cup, scor 6-12, pe teren propriu, cu Ferencvaros Budapesta, poloiştii de la CSM Digi Oradea îşi îndreaptă acum atenţia asupra jocurilor din ultima etapă a sezonului regulat din Superliga Naţională. Este vorba despre dubla cu Steaua, derby-ul campionatului, care va avea loc tot la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.

Primul joc este programat sâmbătă, de la ora 17:45, în timp ce partida revanşă se va disputa duminică, de la ora 12.

Deşi se întâlnesc primele două clasate, CSM Digi de pe locul II şi Steaua, situată pe poziţia I, această dublă confruntare nu mai are o miză deosebită, contând doar pentru palmares, pentru că indiferent de rezultatele celor două jocuri, situaţia din clasament nu se va mai schimba, cele două echipe urmând să intre în play-off de pe poziţiile care le ocupă şi-n prezent.

Totuşi, disputele cu Steaua atrag, rămân două partide de interes şi este de aşteptat să ofere din nou un polo de calitate spectatorilor care vor veni în tribunele Bazinului Olimpic Ioan Alexandrescu.

Clubul orădean anunţă spectatorii că intrarea va fi liberă pentru aceste partide.

Cealaltă echipă bihoreană din competiţie, CS Crişul Oradea joacă în acest weekend la Cluj, cu CS Poli din localitate, în derby-ul codaşelor, vineri, de la ora 16:45 şi sâmbătă, cu începere de la ora 10.

În celelalte două duble dispute ale ultimei runde a sezonului regulat, AMEFA Arad întâlneşte Rapid Bucureşti, iar Dinamo – Sportul Studenţesc Corona.


Clasamentul Superligii Naţionale de polo:

1. Steaua Bucureşti                 78 puncte

2. CSM Digi Oradea               69 puncte

3. Dinamo Bucureşti              54 puncte

4. Sportul Studenţesc Corona 51 puncte

5. AMEFA Arad                      28 puncte

6. Rapid Bucureşti                  22 puncte

7. Crişul Oradea                      6 puncte

8. Poli Cluj Napoca                 3 puncte