Poloiştii vicecampioanei CSM Digi Oradea vor disputa în partea a doua a acestei săptămâni, în devans, jocurile cu Amefa Arad, din cadrul etapei a 8-a a Superligii Naţionale.

Dubla confruntare dintre cele două combatante va avea loc joi seară şi vineri dimineaţă, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu". 

Inițial aceste jocuri au fost programate pentru perioada 7-9 decembrie, în cadrul etapei a 9-a a Superligii Naționale, dar ele au fost decalate, la solicitarea echipei orădene, care la începutul lunii decembrie va susține un turneu internațional în Slovacia.

Joi, în prima partidă, cele două echipe se vor confrunta cu începere de la ora 19:30, iar vineri, în jocul al doilea, cu începere de la ora 9.

CSM Digi Oradea se prezintă la aceste dispute de pe primul loc în Superliga Naţională, cu 18 puncte, acumulate în cele şase partide disputate până în prezent. De partea cealaltă, Amefa Arad a venit la Oradea, după ce a acumulat o victorie şi trei înfrângeri. Cu un total de trei puncte acumulate, arădenii ocupă locul al 6-lea.

După cum anunţă organizatorii, la ambele jocuri, intrarea spectatorilor este liberă.