La fel ca în turul campionatului, la Oradea, formaţiile CSM Digi şi Corona Sportul Studenţesc şi-au împărţit din nou victoriile, de această dată la Braşov, vineri şi sâmbătă, în cadrul primei etape din returul Superligii Naţionale, ediţia 2017-2018.

În primul joc, desfăşurat vineri, orădenii au cedat cu scorul de 7-8, după ce şi-au adjudecat primul sfert cu 2-1, l-au pierdut pe cel de-al doilea, cu 1-3, iar în ultimele două s-a consemnat egalitate, 2-2 de fiecare dată.

Elevii lui Dorin Costrăş au punctat de două ori, dar formaţia gazdă a replicat cu trei reuşite consecutive şi a trecut la conducere. Scorul la pauză era de 4-3 în favoarea lui Corona Sportul Studenţesc. Ambele echipe au înscris de câte patru ori în ultimele 16 minute de joc.

În acest meci, Roland Szabo a fost cel mai bun marcator al echipei. El a înscris trei goluri. Istvan Szabo a punctat de două ori, iar Marc Roca şi Jesse Koopman au marcat câte un gol. În replică, Alexandru Albu a marcat de trei ori pentru învingători.

Apoi, sâmbătă, CSM Digi Oradea şi-a luat revanşa, impunându-se  cu scorul de 6-4.

Gazdele au început mai bine acest meci, câştigând primul act la limită. CSM Digi s-a apărat însă exemplar în actul al ll-lea, reuşind să egaleze situaţia pe tabela de marcaj până la pauză, scor 2-2.

În sfertul III, ambele formaţii au punctat de câte două ori, astfel încât echilibrul a persitat la intrarea în secvenţa decisivă. Ultimele opt minute au fost controlate totuşi de orădeni, apărarea elevilor lui Dorin Costrăş fiind impenetrabilă. CSM Digi a marcat de două ori în ultimul sfert şi şi-a adjudecat victria cu 6-4.

De această dată. Ramiro Georgescu a marcat de trei ori. Căpitanul orădenilor a fost secondat de Jesse Koopman, Istvan Szabo şi Levente Vancsik, fiecare cu câte un gol marcat. De cealaltă parte, patru jucători au marcat câte un gol, incluzându-l pe Andrei Creţu, fost jucător la CSM Digi Oradea.

Şi după această etapă, CSM Digi se menţine pe locul al II-lea al clasamentului, cu un bilanţ general de 12 victorii şi 4 înfrângeri, în timp ce Corona Sportul Studenţesc se situează pe locul al III-lea.