Poloiştii de la CSM Oradea au obţinut o victorie la o diferenţă de cinci goluri în primul joc oficial din noul an. Viceacampioana României a susţinut, sâmbătă seara, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", prima partidă cu Dinamo, din dubla confruntare rămasă restantă din etapa a II-a a fazei secunde din Superliga Naţională (Grupa locurilor 1-4).

Deşi dinamoviştii au început mai bine, conducând cu 2-0, orădenii au restabilit imediat egalitatea, după care au trecut în avantaj, conducând după primul sfert cu 5-3. 

Cum secvenţa a II-a au câştigat-o cu 2-1, în pauza mare, elevii antrenorului au intrat cu avantaj de trei goluri, scor 7-4.

La acest scor, tehnicianul orădean a început să ruleze întreg lotul de jucători, dar chiar şi aşa CSM şi-a adjudecat sfertul III, cu 4-3, iar pe ultimul cu 1-0.

Rezultatul final a fost 12-7 pentru bihoreni, care au totalizat acum 15 puncte şi şi-au consolidat poziţia a II-a a clasamentului.

Principalul marcator al vicecampioanei a fost Vlad Georgescu, autor a trei goluri, dintre care unul din penalty. L-au urmat Vlad Dragomirescu, Silvian Colodrovschi şi Ramiro Georgescu, cu câte două reuşite, Nichita Ilisie, Roland Szabo şi Alex Popoviciu, cu câte un gol fiecare. 

De partea cealaltă, de la Dinamo, tânărul jucător orădean Andrei Drăghici, ajuns acum la bucureşteni, şi Ionuţ Vrâncianu au înscris câte două goluri, fiind cei mai buni marcatori.