Cum era de aşteptat, poloiştii de la CSM Oradea au obţinut o victorie clară, marţi seară, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", în primul joc pe care l-au susţinut acasă în noul an.

Vicecampionii au primit replica jucătorilor de la Politehnica Cluj Napoca, echipă pe care au surclasat-o pur şi simplu, după ce i-au administrat un sec 23-1.

Formaţia oaspete a fost cea care a marcat primul gol al partidei, iar CSM a egalat în ultimul minut al primei reprize. Ca urmare, scorul după primul sfert a fost egal, 1-1. Situaţia s-a schimbat, însă, începând cu sfertul II. Elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor au marcat pe bandă rulantă şi nu au mai primit niciun gol.

După 7-0 în sfertul II s-a ajuns la jumătatea partidei ca CSM Oradea să conducă cu 8-1. Au urmat un alt 7-0 în sfertul III, iar cu opt minute înainte de final bihorenii conduceau cu 15-1.

În ultimul sfert, jucătorii de la CSM Oradea au înscris opt goluri, iar scorul final a devenit 23-1.

În acest joc, Istvan Szabo a înscris 4 goluri, Nichita Ilisie şi Ianis Soponar au marcat câte 3 goluri, Mateja Asanovic, Levente Vancsik, Bogdan Remeş, Andrei Marinescu au înscris şi ei de câte două ori, iar Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe, Darian Luncan, Vlad Dragomirescu şi Ferenc Czenk, câte un gol.

Unica reuşită a clujenilor i-a aparţinut lui Robert Cristian.

După această repetiţie cu public, pentru CSM Oradea urmează un meci mult mai dificil vineri, tot la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" şi tot în Superliga Naţională, cu Dinamo. Partida este programată de la ora 19.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!