Poloiştii de la CSM Oradea au încheiat duminică turneul de la Braşov cu o victorie de palmares obţinută în faţa rivalei Steaua.

În ultima partidă a Grupei valorice A a Superligii Naţionale, formaţia bihoreană s-a impus în faţa bucureştenilor cu scorul de 7-5, după un joc în care a câştigat primul şi cel de-al treilea sfert, în timp ce celelalte două sferturi s-au încheiat la egalitate. Pe reprize s-a consemnat: 1-0, 3-3, 2-1 şi 1-1.

Jocul a început cu un gol al CSM-ului, reuşit de Mihnea Gheorghe. Apoi, în sfertul II, gazdele au revenit mai bine în joc şi au marcat de trei ori consecutiv. Totuşi, formaţia orădeană a avut reacţie şi a înscris, la rându-i de trei ori, prin Silvian Colodrovschi și Levente Vancsik de două ori, pentru a intra în pauza mare în avantaj cu scorul de 4-3.

A fost rândul elevilor antrenorilor Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor să înceapă bine următorul sfert. Astfel, la revenirea după pauza mare, echipa orădeană a înscris de două ori, prin Ferenc Czenk și Mihnea Gheorghe. În acest fel, CSM a ajuns să conducă cu trei goluri, scor 6-3.

Steliştii au avut şi ei reacţie, au marcat un gol până la finalul sfertului III, pentru a se intra în ultima pauză cu scorul de 6-4 în favoarea orădenior.

În ultima repriză steliştii au mai înscris o dată, pentru a se apropia la un gol, după care au beneficiat şi de un penalty, pe care nu l-au transformat însă. Mihnea Gheorghe a închis tabela, stabilind scorul final, 7-5, pentru CSM.

Este o victorie de moral pentru orădeni, care încheie, astfel, Grupa valorică A pe locul 2, la 5 puncte în spatele Stelei. Ambele formaţii sunt calificate pentru semifinalele Superligii Naţionale.

Echipele de pe locurile 3 şi 4, Dinamo şi Rapid vor juca în sferturile de finală.

În jocul de duminică de la Braşov, cu Steaua, pentru CSM Oradea au marcat: Mihnea Gheorghe – 3 goluri, Levente Vancsik – 2 goluri, Silvian Colodrovschi și Ferenc Czenk – câte un gol.

De la stelişti, Nebojsa Juskovic și Francesco Iudean au marcat câte 2 goluri, iar Răducu Dincă a înscris o dată.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!