Poloiştii de la CSM Oradea au cedat la limită, cu scorul de 12-13, primul joc pe care l-au susţinut în Croaţia, la Rijeka, la turneul de calificare LEN Euro Cup.

Desfăşurată vineri seara, partida cu VK Solaris Sibenik a fost echilibrată, cele două echipe mergând cap la cap pe tabelă, victoria formaţiei croate fiind conturată în ultimul minut de joc.

Jocul a cuprins patru schimbări la conducere și opt situații de egalitate pe tabela de marcaj, iar golul victoriei formaţiei Solaris Sibenik, marcat în ultimul minut din penalty, a fost reuşit de Roko Pelicaric.

Pe reprize s-a consemnat: 3-4, 3-1, 3-3 şi 3-5.

Golurile echipei CSM Oradea au fost înscrise de: Filip Garsadevic, care a punctat de patru ori, Petar Velkic și Mihnea Gheorghe, cu câte două goluri, David Belenyesi, Darian Luncan, Istvan Szabo și Vlad Dragomirescu, cu câte un gol fiecare. 

De la echipa adversă, VK Solaris Sibenik, Antonio Petkovic a fost cel mai eficace, cu patru goluri, în timp ce cel care a decis soarta partidei, Roko Pelicaric, a marcat de trei ori.

În celălalt joc al primei etape din Grupa D de calificare pentru LEN EuroCup, gazdele de la Primorje Erste Bank Rijeka s-au impus cu scorul de 8-6 în faţa sârbilor de la SPD Radnicki Kragujevac.

În etapa a doua a turneului, sâmbătă seara, tot de la ora 19, CSM Oradea se va confrunta echipa locală Primorje Erste Bank Rijeka.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!