Poloiştii de la CSM Oradea au remizat, cu scorul de 8-8, în prima confruntare cu Steaua Bucureşti din optimile de finală ale LEN Euro Cup.

Desfăşurat în Bazinul Steaua în cursul zilei de miercuri, jocul a fost foarte disputat. Precum s-a întâmplat şi în campionat, orădenii au început mai bine, au câştigat primul sfert cu 4-2, după care până la pauza mare au fost egalaţi, la 6, sfertul III nu a consemnat niciun gol, în timp ce în secvenţa decisivă fiecare formaţie a marcat de două ori.

De menţionat însă faptul că trupa bihoreană a condus la un moment dat şi cu trei goluri, scor 5-2, dar steliştii au reacţionat bine şi au anulat deficitul.

Sfertul III a fost cel mai sărac, neaducând niciun gol, dar în ultimele opt minute fiecare combatantă a încercat să dea lovitura şi să îşi apropie victoria.

Bucureștenii au preluat conducerea pentru prima dată în debutul ultimului sfert, însă CSM Oradea a egalat în două rânduri şi rezultatul final a fost 8-8.

Meciul din manşa secundă va avea loc peste două săptămâni la Oradea, pe data de 14 decembrie, cu începere de la ora 19.

În disputa de miercuri seară, de la CSM, Mihnea Gheorghe și Mateja Asanovic au marcat câte trei goluri, iar Silvian Colodrovschi și Levente Vancsik, câte un gol.

De la stelişti, cei mai eficace au fost Nebojsa Vusakovic și Alexandru Gheorghe, fiecare cu două goluri marcate.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!