Poloiştii de la CSM Oradea s-au calificat în finala Superligii Naţionale, după ce joi dimineaţă s-au impus la Bucureşti, în meciul 3 al semifinalei cu Dinamo, cu scorul de 15-6.

Aşa după cum o arată şi scorul, jocul a fost controlat de formaţia antrenată de către Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu, care a marcat primele trei goluri ale partidei şi s-a desprins constant pe tabela de marcaj.

Echipa orădeană a avut o evoluţie determinantă, fiind decisă să tranşeze semifinala încă din acest joc. Avantajul a continuat să crească până la finalul partidei, când s-a consemnat victoria la nouă goluri diferenţă.

Scorul pe reprize a fost: 4-1, 4-2, 2-0 şi 5-3.

Principalul marcator a fost Silvian Colodrovschi, cu 5 goluri. L-au urmat Viktor Kovats şi Istvan Szabo, cu câte două goluri fiecare, Mateja Asanovic, Kirill Rustamov, Murat Shakenov, Ramiro Georgescu, Ferenc Czenk şi Bogdan Remeş, cu câte un gol.

Vă reamintim că meciurile 1 şi 2 s-au desfăşurat săptămâna trecută la bazinul Crişul din Oradea, când gazdele de atunci, CSM Oradea, s-au impus cu 12-9 şi 15-9.

În acest fel, după disputa de joi, scorul la general a devenit 3-0, iar CSM Oradea s-a calificat în finala Superligii Naţionale, ediţia 2021-2022.

Ultimul act al campionatului este programat să demareze la finele săptămânii viitoare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!