După echipa de baschet, şi formaţia de polo a clubului CSM Oradea revine acasă, unde va susţine în acest sfârşit de săptămână cel puţin un joc din finala campionatului Superligii Naţionale.

Astfel, vineri seara, de la ora 19, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", poloiştii echipei bihorene vor susţine meciul al treilea al ultimului act al competiţiei în compania bucureştenilor de la Steaua.

Reamintim că în primele două jocuri ale finalei, desfăşurate săptămâna trecută la Bucureşti, steliştii s-au impus de fiecare dată, cu 11-9 şi 11-8, astfel că la întâlnirile directe au 2-0.

Ca urmare, poloiştii pregătiţi de antrenorii Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor nu mai au voie să facă paşi greşiţi în aceste trei partide pe care le mai au de disputat în ultimul act al Superligii, dacă vor să-şi adjudece trofeul şi să redevină campioni. Orice înfrângere de acum încolo pentru orădeni înseamnă că Steaua va ridica trofeul. 

Prima dispută dintre trei posibile rămase este programată vineri seara, iar conducerea echipei bihorene aşteaptă câţi mai mulţi suporteri alături de echipă, ştiut fiind cât de mult contează aportul publicului pentru formaţia orădeană. De altfel, în acest sezon poloiştii de la CSM au fost imbatabili în bazin propriu.

În continuare, echipa bihoreană este lipsită de serviciile lui Nichita Ilisie, care este accidentat, după ce şi-a fracturat mâna.

Vineri seara, va fi cea de-a 12-a întâlnire din acest sezon competiţional între CSM Oradea şi Steaua Bucureşti. Până acum, raportul duelurilor directe cuprinde de 3 victorii pentru CSM Oradea, 2 rezultate de egalitate şi 6 victorii pentru Steaua. La Oradea au avut loc până acum trei partide în acest sezon, din care CSM-ul a câştigat două, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Dacă formaţia bihoreană va reuşi să învingă vineri serara echipa din Bucureşti, atunci finala Campionatului Naţional va continua şi duminică, tot la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", cu meciul al patrulea.

Cei care nu vor reuşi să îşi mai procure bilete pentru jocul de vineri seara îl vor putea viziona în direct pe canalul de YouTube al CSM Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!