Poloiştii de la CSM Oradea vor disputa miercuri seara cel de-al doilea joc din semifinala Superligii Naţionale cu Dinamo. Meciul este programat cu începere de la ora 19, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu".

În prima partidă, desfăşurată săptămâna trecută la Bucureşti, dinamoviştii s-au impus cu scorul de 10-8, astfel că duelul de miercuri seară devine decisiv pentru orădeni, dat fiind că sistemul de desfăşurare al confruntării este de cel mai bun din trei partide. Astfel, orădenii sunt obligaţi să obţină victoria în acest duel, pentru a mai avea şanse de calificare în finală.

În caz contrar, ar fi eliminaţi încă din semifinale, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii 20 de ani.

„Se anunţă un nou meci foarte dificil pentru bihoreni. Probleme de efectiv există în lotul echipei orădene. Filip Gardasevic, principalul om de gol al orădenilor, este suspendat. De cealaltă parte, Dinamo mizează pe experienţa portarului Dragoş Stoenescu (44 ani) şi a legendarului Cosmin Radu (42 ani)”, precizează şi reprezentanţii clubului bihorean, în avancronica de pe site-ul oficial.

Din păcate, elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor nu au un moral tocmai bun înaintea disputei de miercuri seara, întrucât au pierdut ultimele trei partide oficiale, două dintre acestea fiind înregistrate tocmai în bazinul celor de la Dinamo.

Totuşi, chiar şi în absenţa lui Filip Gardasevic, orădenii urmăresc revanşa şi speră şi într-un aport al publicului, care să-i conducă spre o victorie ce i-ar duce în meciul decisiv de la Bucureşti.

Organizatorii meciului reamintesc că intrarea spectatorilor la partida CSM Oradea – Dinamo, de miercuri seara, de la ora 19, este liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!