După echipa de handbal, şi formaţia de polo a clubului CSM Oradea se pregăteşte de reunire. Vicecampioana de la polo va demara pregătirile luni, 25 iulie, când, de la ora 11, are programată prima întâlnire din noul sezon. De această dată însă sub comanda unui nou staff tehnic, format din Ciprian Cîmpianu şi Christian Şandor.

Şi lotul formaţiei de polo a clubului CSM a suferit, de altfel, destule modificări în această vară. Astfel, conducerea echipei a perfectat cinci transferuri.

Este vorba despre portarul Marius Țic şi jucătorii Tiberiu Negrean, Levente Vancsik, Vlad Dragomirescu și Mihnea Gheorghe. Interesant este însă că, dintre cei cinci, doar portarul Marius Ţic, care este orădean, nu a mai jucat până acum la CSM, în timp ce pentru ceilalţi aceste transferuri reprezintă reveniri.

De asemenea, clubul orădean a prelungit colaborarea cu mai mulţi jucători de bază din sezonul trecut. Este vorba despre Alex Popoviciu, Silvian Colodrovschi, Bogdan Remeș, Ferenc Czenk, Nichita Ilisie, Mateja Asanovic ori Raul Gavriş.

În afară de aceştia, lotul echipei pentru sezonul 2022-2023 va fi completat şi cu trei jucători de la echipa de juniori a clubului: Marcu Szilagyi – portar, Ianis Soponar și Andrei Marinescu – jucători.

După cum transmite clubul orădean, la reunirea echipei de luni vor absenta motivat opt jucători, cu toţii aflaţi în programul echipei naţionale. Este vorba despre Marius Țic, Vlad Dragomirescu, Levente Vancsik, Ferenc Czenk, Silvian Colodrovschi, Bogdan Remeș, Raul Gavriș și Nichita Ilisie.

În ceea ce priveşte capitoul plecări, formaţia de polo CSM Oradea s-a despărţit de jucătorul Ramiro Georgescu, care s-a retras din activitate, de portarul Lazar Brakocevic, care a plecat la o echipă din Serbia, dar şi de juniorul Bajusz Benett, plecat în Ungaria.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!