Formaţia de polo CSM Oradea şi-a completat lotul cu un tânăr jucător. Este vorba despre Theodor Filotti, un sportiv bucureştean care vine de la Dinamo. "Părţile au agreat să semneze un angajament de durată mai mare, dovadă că secţia de polo pe apă doreşte un proiect pe termen lung cu un nucleu de bază alcătuit din tineri jucători", precizează clubul orădean, care nu dezvăluie însă perioada exactă.

Conform sursei citate, noul jucător se află deja la Oradea, unde participă la şedinţele de antrenament conduse de antrenorii Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu. 

Theodor Filotti s-a născut pe data de 22 ianuarie 2001, este înalt de 1.95 metri şi cântăreşte 105 kilograme. Sportivul, care a semnat contractul cu CSM Oradea în cursul zilei de miercuri, a efectuat junioratul la Triumf Bucureşti, dar a evoluat ultima dată la Dinamo. 

Postul pe care joacă Theodor Filotti este cel de centru.

În ce priveşte palmaresul său, conform site-ului clubului CSM Oradea, Filotti are două titluri naţionale la juniori II, obţinute la categorii de vârstă superioare (născuţi 2000 şi 1999). De asemenea, a fost golgheterul competiţiei la generaţia 2001. El a fost şi component al echipei naţionale a României la Campionatul European de Juniori din anul 2017, din Malta. 

"Antrenorul Dorin Costrăş doreşte să lucreze cu tânărul Filotti pentru a-l ajuta să devină un fundaş de nădejde. Foarte tânăr, dar extrem de promiţător, Theodor se potriveşte în concepţia echipei orădene, asemănându-se ca vârstă majorităţii noilor săi colegi de echipă", mai transmite clubul orădean.