Poloiştii de la CSM Oradea şi-au aflat adversarul din turul III al Ligii Campionilor Europeni. În urma tragerii la sorţi care a avut loc pe 17 octombrie, la sediul Ligii Europene de Nataţie, a reieşit faptul că echipa bihoreană, vicecampioana României, se va duela cu echipa formaţia croată Jadran Split.

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc în dublă manşă, acasă şi în deplasare, în perioada 29 octombrie – 5 noiembrie.

Primul joc va avea loc la Split, pe data de 29 octombrie, în timp ce returul este programat la Oradea, o săptămână mai târziu, sâmbătă, 5 noiembrie.

Reamintim că echipa antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor s-a calificat în această fază după ce s-a clasat pe locul II în turneul de la Barcelona, din faza secundă a competiţiei. Echipa din Croaţia, în schimb, a ocupat locul întâi în grupa din care a făcut parte. 

Miza acestei duble confruntări este calificarea în faza principală a grupelor Ligii Campionilor. Echipa care va pierde însă va continua şi ea parcursul continental, dar în cea de-a doua competiţie, LEN Euro Cup.

Celelalte trei confruntări ale turului III din Champions League sunt: OSC Budapesta (Ungaria) - Panionios GSS (Grecia), CN Noisy Le Sec (Franţa) - NC Vouliagmeni (Grecia) şi Vasas Plaket (Ungaria) - AN Brescia (Italia).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!