Poloiştii de la CSM Oradea dispută miercuri, de la ora 17, meciul retur cu grecii de la Panionios GSS, în manșa a doua a sferturilor de finală LEN EuroCup.

Partida va avea loc la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” şi este foarte importantă pentru trupa bihoreană, care, pentru a obţine calificarea în faza următoare, are nevoie de o victorie la cel puţin cinci goluri. Aceasta, deoarece, în partida tur, desfăşurată în Grecia, în urmă cu două săptămâni, echipa elenă s-a impus cu scorul de 10-5.

„Diferenţa este un pic cam mare, dar vom face totul să obţinem o victorie care se ne asigure calificarea în semifinale”, a declarat jucătorul Istvan Szabo de la CSM.

„Se ştie că acasă, cu ajutorul publicului, noi am avut rezultate deosebite. Sperăm ca şi de această dată să avem un joc bun, iar cu ajutorul publicului să întoarcem situaţia din Grecia. Fac un apel, pe această cale, către toţi suporterii noştri să vină să ne susţină în meciul de miercuri”, a precizat şi Mihnea Gheorghe, un alt poloist al formaţiei orădene.

Reamintim că după eşecul din Grecia, CSM Oradea s-a redresat cu două victorii obținute în propriul bazin, în cadrul Superligii Naționale. Este vorba despre succesele clare înregistrate în faţa celor de la Politehnica Cluj-Napoca și Dinamo București.

După cum precizează site-ul clubului CSM, în schimb, „Panionios are 1-1 la general în grupa principală din faza a 2-a a campionatului național al Greciei”, asta după ce adversarul de miercuri al orădenilor a pierdut ultimul meci disputat, cu scorul 11-12, în bazinul lui Apollon Smirnis.

Organizatorii partidei CSM Oradea - Panionios GSS, de miercuri, de la ora 17, reamintesc că intrarea la meci a spectatorilor se face pe bază de bilet. Costul unuia este de 20 lei pentru adulți, respectiv 5 lei pentru elevi. Biletele pot fi achiziționate online, dar şi de la casieria CSM Oradea din incinta bazinului olimpic Ioan Alexandrescu.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!