Poloiştii de la CSM Oradea vor susţine, începând de marţi, un stagiu montan de pregătire centralizată. Astfel, după ce s-au pregătit pe plan local timp de o săptămână, elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu vor intra în cantonament la Bratca.

Deocamdată echipa nu se antrenează în formulă completă, o parte a sportivilor având alt program, cel al echipei naţionale de polo a României, care se pregăteşte pentru turneul preolimpic de la Rotterdam.

"După o săptămână în care orădenii s-au antrenat pe plan local, folosind sala de forţă de la Arena Antonio Alexe, respectiv bazinul Crişul Oradea, poloiştii urmează să se deplaseze la munte pentru un stagiu de pregătire centralizată. Acesta se va desfăşura la Bratca şi se va întinde pe parcursul unei săptămâni. Plecarea la munte se va face marţi", a transmis clubul orădean pe site-ul oficial.

Poloiştii de la CSM Oradea au participat până în prezent la două din cele trei turnee ale actualului sezon din Superliga Naţională, la unul nefiindu-i posibilă participarea din cauza mai multor îmbolnăviri cu Covid-19 în rândul echipei.

Orădenii au mai evoluat pe plan internaţional în calificările LEN Champions League, precum şi în prima fază LEN EuroCup.