Aşa cum era de aşteptat, poloiştii de la CSM Oradea s-au impus la scoruri clare în cele trei partide pe care le-au disputat în acest weekend la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

Vineri, orădenii s-au duelat cu ACS Hello Sport Bucureşti, într-o dublă confruntare care a contat pentru etapa a III-a a campionatului, primul joc, respectiv pentru etapa a X-a, cel de-al doilea.

În prima partidă, care a avut loc dimineaţa şi în care cei de la Hello Sport au fost consideraţi gazde, elevii antrenorului Ciprian Cîmpianu s-au impus la o diferenţă de 27 de goluri, cu scorul de 29-2, după ce pe reprize s-a consemnat 8-0, 2-1, 8-0 şi 11-1.

Principalii marcatori au fost Filip Gardasevic, cu 7 goluri şi David Belenyesi, autor a 6 goluri. I-au urmat: Petar Velkic cu 3 goluri, Darian Luncan, Istvan Szabo, Mihai Fitero și Andrei Marinescu cu câte 2 goluri, Mihnea Gheorghe, Nichita Ilisie, Levente Vancsik și Ianis Soponar cu câte un gol.

Apoi, în cel de-al doilea joc cu tinerii poloişti bucureşteni de la Hello Sport, CSM-ul s-a impus cu 22-6, după ce pe sferturi a avut: 7-1, 3-2, 7-1 şi 5-2. În acest joc Filip Gardasevic a înscris chiar de 11 ori, în timp ce Ferenc Czenk, Mihai Fitero au avut câte 2 goluri, iar David Belenyesi, Darian Luncan, Mihnea Gheorghe, Istvan Szabo, Ianis Soponar, Vlad Dragomirescu și Andrei Marinescu au marcat câte un gol.

Sâmbătă, CSM Oradea s-a duelat cu Politehnica Cluj, joc în care iar a fost considerată oaspete. A fost un alt duel câştigat categoric de vicecampioană, care s-a impus cu 24-5, după ce Filip Gardasevic a arătat din nou o bună poftă de gol, el reuşind mai mult de jumătate din golurile echipei bihorene, 13 la număr. Pe reprize a fost: 7-2, 5-0, 7-2 şi 5-1.

Gardasevic a fost urmat la mare distanţă pe tabela marcatorilor de Petar Velkic și Andrei Marinescu, autori câte 3 reușite, Bogdan Remeș cu 2 goluri, David Belenyesi, Levente Vancsik și Mihai Fitero  cu câte un gol fiecare.

Au fost trei jocuri în care antrenorul orădean le-a dat credit şi celor mai tineri componenţi ai lotului, care au evoluat minute bune.

După aceste dispute, CSM Oradea are 5 victorii din tot atâtea partide disputate în actualul sezon al Superligii Naționale.

În turul campionatului, formaţia orădeană mai are de evoluat în compania celor de la Dinamo, CSU Oradea şi Steaua. Următoarea confruntare va fi în compania dinamoviştilor, pe 11 noiembrie, tot la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!