Echipa de polo CSM Oradea dă trei jucători la echipa naţională pentru meciurile din campania de calificare la Campionatul European.

Cei trei sportivi de la CSM Oradea incluşi în lotul de 18 sunt Vlad Georgescu, Silvian Colodrovschi şi Vlad Dragomirescu. De menţionat însă că lotul primei reprezentative îi mai cuprinde şi pe Marius Ţic şi Istvan Szabo, sportivi orădeni, dar care acum evoluează pentru alte echipe.

Echipa naţională de polo seniori a României va participa la turneul de calificare din Malta, turneu care este programat în perioada 9-13 octombrie.

Reunirea lotului a avut loc joi, la bazinul Floreasca din Capitală, de unde lotul s-a deplasat la Târgovişte, pentru pregătirile dinaintea turneului de calificare.

Iată lotul naţionalei României pentru turneul de calificare din Malta: Andrei Prioteasa, Tudor Fulea, Alexandru Ghiban, Mihnea Gheorghe, Victor Antipa, Nicolae Oanţă, Şerban Abrudan, David Bota, Robert Sganta, Cosmin Radu, Tiberiu Negrean, Robert Gergelyfi şi Levente Vancsik.

De menţionat că turneul final al Campionatului European de polo se va desfăşura în perioada 12 - 26 ianuarie, anul viitor, în Ungaria, la Budapesta.