Aşa cum era de aşteptat, poloiştii de la CSM Oradea s-au calificat fără probleme în semifinalele Cupei României, după ce vineri seară, în sferturile de finală ale turneului programat în acest weekend la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, s-au impus la o diferenţă clară, de 20 de goluri, în faţa celor de la Sportul Studenţesc.

După cum o arată şi scorul, partida a fost controlată cu autoritate de trupa pregătită de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor, care s-a impus cu scorul de 26-6.

De menţionat că formaţia bihoreană a marcat primele 11 goluri ale jocului și a continuat, apoi, să-şi mărească constant avantajul pe tabelă.

După primul sfert, CSM conducea cu scorul de 9-0. La pauza mare s-a intrat însă cu 13-2, pentru ca, cu opt minute înainte de final vicecampionii să conducă cu 21-4.

A fost o victorie fără istoric pentru echipa bihoreană, care s-a calificat, astfel, în penultimul act, unde se va duela cu Rapid, sâmbătă de la ora 18.

Marcatorii CSM-ului în jocul cu Sportul Studenţesc au fost: Petar Velkic – 5 goluri, Ianis Soponar și David Belenyesi – cu câte 4 goluri fiecare, Filip Gardasevic – cu 3 goluri, Andrei Marinescu, Levente Vancsik, Vlad Dragomirescu şi Mihai Fitero – cu câte 2 goluri, Istvan Szabo și Darian Luncan – cu câte 1 gol fiecare.

În celelalte partide de vineri, din sferturile de finală ale Cupei României, Rapid Bucureşti s-a impus cu scorul de 18-4 în faţa celor de la Hello Sport Bucureşti, Dinamo a câştigat cu 35-6 duelul cu Politehnica Cluj Napoca, iar Steaua a învins CSU Oradea cu 20-7.

Sâmbătă, în ziua a doua a turneului, mai întâi, de la ora 15, Hello Sport va întâlini Sportul Studenţesc, iar de la ora 16:30, Poli Cluj se va duela cu CSU Oradea, în două jocuri ce vor conta pentru locurile 5-8 ale clasamentului competiţiei.

Apoi, de la ora 18 va avea loc prima semifinală, Rapid Bucureşti – CSM Oradea, urmată de cea de-a doua, de la ora 19:30, Dinamo – Steaua.

Duminică, în ultima zi, meciurile vor începe dimineaţa de la ora 8:30.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!