Poloiştii de la CSM Oradea au înregistrat un galop de sănătate, sâmbătă seară, cu Dinamo şi s-au impus la o diferenţă de 11 goluri, cu scorul de 20-9, într-o partidă desfăşurată la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" şi care a contat pentru etapa a 5-a a Superligii Naţionale.

Vicecampionii nu le-au dat nicio speranţă dinamoviştilor, dominându-i din start. Așa s-a ajuns ca la finele primelor opt minute, CSM-ul să conducă deja cu 5-1.

În sfertul II, ambele echipe au înscris câte trei goluri, astfel că la jumătatea disputei elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor conduceau cu 8-4.

După pauza mare a venit desprinderea şi mai clară pentru formaţia orădeană, care a înscris de şase ori în sfertul III, timp în care a încasat trei goluri. În aceste condiţii, ultima pauză a consemnat avantajul de şapte goluri al orădenilor, scor 14-7.

Ultimele opt minute au fost şi mai clar adjudecate de CSM, cu 6-2, iar, astfel, scorul final a fost 20-9.

"A fost un meci pe care l-am controlat de la cap la coadă. Ştiam cumva diferenţa de valoare dintre formaţii. Dinamo nu mai e la fel de puternică precum în anii trecuţi, au pierdut câţiva jucători, dar au foarte mulţi tineri de perspectivă, iar în următorii ani, dacă îşi vor păstra această echipă vor deveni un adversar redutabil", a declarat, la finalul partidei, Mihnea Gheorghe, care a marcat de două ori pentru CSM în acest joc.

Principalul marcator al trupei bihorene a fost Silvian Colodrovschi, cu şase reuşite. L-a urmat Nichita Ilisie, cu 4 goluri, Tiberiu Negrean, Levente Vancsik şi Mihnea Gheorghe, cu câte 2 goluri, Czenk Ferenc, Istvan Szabo, Mateja Asanovic şi Darian Luncan, cu câte un gol.

"Ne-am pregătit, ştiind că va fi un meci greu cu Dinamo şi ne aşteptam să fie un joc strâns, dar am jucat bine şi am reuşit să ne desprindem de ei. Ne-am propus să începem cât mai bine, să fim concentraţi şi să ne desprindem cât mai repede", a precizat şi jucătorul Czenk Ferenc.

De la Dinamo, principalul marcator a fost David Bota, 5 goluri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!