Poloiştii de la CSM Digi Oradea s-au impus clar în jocurile de pe teren propriu, cu Poli Cluj, din cadrul etapei a XI-a a Superligii Naţionale, desfăşurate vineri şi sâmbătă.

Mai întâi, în prima dispută de la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, elevii antrenorului Dorin Costrăş s-au impus cu scorul de 16-3, după ce au dominat cu autoritate confruntarea.

Pe sferturi, s-a consemnat: 5-1, 3-1, 3-0 şi 5-1. Istvan Szabo şi Max Costa au fost principalii marcatori, cu câte 4 goluri. Roland Szabo a înscris de 3 ori, iar Bogdan Remeş şi Marc Roca de câte 2 ori.

De menţionat că la acest meci s-a consemnat şi revenirea spaniolului Roca, cel care a absentat inclusiv la turneul de Cupa României din cauza unei grave accidentări ce a necesitat intervenţie chirurgicală.

Cum era de aşteptat, şi sâmbătă, în meciul al doilea, CSM Digi Oradea s-a impus clar, cu 15-4 de data aceasta, în faţa celor de la Politehnica Cluj-Napoca. Astfel, formaţia CSM Digi are acum 16 victorii şi 4 înfrângeri şi ocupă locul III, cu 48 de puncte, cu 3 puncte mai puţin decât ocupanta locului secund, Corona Sportul Studenţesc, care are însă şi două jocuri mai mult disputate.

În etapa a XI-a a Superligii Naţionale, cealaltă formaţie orădeană, CS Crişul, a evoluat în deplasare, pe terenul campionaei, Steaua Stirom, cea care s-a impus clar, cu scorurile de 17-4 şi 18-2.

Între timp, tinerii poloişti de la CS Crişul au disputat, sâmbătă şi duminică, tot la Bucureşti, dubla în devans, cu Dinamo, din cadrul etapei a XIII-a. Sâmbătă, dinamoviştii s-au impus cu 23-10, când Şerban Mureşan (cel mai eficace de la Crişul) a marcat 3 goluri, iar duminică, bucureştenii şi-au adjudecat partida cu 23-9. De această dată, Cristian Barna a fost cel mai bun marcator de la Crişul, cu 4 goluri.