Poloiştii de la CSM Oradea au obţinut şi vineri două victorii clare, la cel de-al patrulea şi ultimul turneu din sezonul regulat al Superligii Naţionale, turneu care are loc în aceste zile la Bazinul Crişul din Oradea.

În primul joc al zilei, în runda cu numărul 4 a turneului, elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu au primit replica clujenilor de la Politehnica, formaţie pe care au surclasat-o, învingând-o cu 24-8, după ce pe reprize s-au impus cu 4-2, 6-1, 6-1 şi 8-0.

Principalul marcator al bihorenilor a fost de această dată Albert Vătrai, 6 goluri. L-a urmat Ferenc Czenk, cu 5 goluri, în timp ce Vlad Georgescu a înscris de 4 ori, Alex Popovici a reuşit să înscrie de 3 ori, Bogdan Remeş şi Seiya Adachi - câte 2 goluri, iar Silvian Colodrovschi, Nichita Ilisie şi Cristi Dobre - cât un gol.

A urmat reuniunea a doua a zilei, etapa a 5-a a turneului, când CSM Oradea s-a confruntat cu Dinamo Bucureşti, dar şi pe formaţia din capitală a învins-o destul de clar, cu scorul de 14-7.

În acest joc, pe reprize s-a consemnat: 3-1, 3-1, 7-0 şi 1-5.

Au înscris pentru CSM: Vlad Georgescu - 4 goluri, Silvian Colodrovschi, Seiya Adachi şi Theodor Filotti - câte 2 goluri, Gojko Pijetlovic, Dragoljub Rogac, Alex Popoviciu şi Albert Vătrai - câte un gol fiecare.

De remarcat faptul că şi portarul Gojko Pijetlovic a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor în disputa cu dinamoviştii.

Până în prezent, CSM Oradea are 5 victorii din 5 posibile la turneul de la Bazinul Crişul. Competiţia continuă până duminică, iar vicecampionii de la CSM mai au meciuri cu Sportul Studenţesc şi Steaua.