Poloiştii de la CSM Oradea şi-au continuat, sâmbătă, seria jocurilor reuşite şi au obţinut o nouă victorie clară la cel de-al patrulea turneu al Superligii Naţionale, turneu care are loc în partea a doua a acestei săptămâni la Bazinul Crişul din Oradea.

De această dată, elevii antrenorului Dorin Costrăş au primit replica bucureştenilor de la Sportul Studenţesc, pe care au reuşit să-i întreacă cu scorul de 18-8.

Jocul a fost controlat în totalitate de jucătorii de la CSM, care la prima pauză conduceau deja cu cinci goluri, scor 6-1.

Sfertul secund a fost ceva mai echilibrat, cu trei goluri marcate de orădeni şi două de studenţii bucureşteni, fapt care a făcut ca la pauza mare tabela de marcaj să indice scorul de 9-3 în favoarea CSM-ului.

Cum secvenţa a treia a fost adjudecată de bihoreni, cu scorul de 4-2, la ultima pauză CSM-ul conducea deja cu 13-5. În fine, în ultimele opt minute, trupa orădeană s-a desprins la opt goluri, impunându-se în final cu 18-8.

A fost, astfel, cea de-a şasea victorie pentru orădeni la acest turneu, din şase posibile. Pentru ei urmează acum derby-ul cu Steaua, meci care este programat duminică de la ora 13:30 şi care va putea fi urmărit în transmisiune directă pe pagina de facebook CSM Oradea Polo – Oficial.

În jocul cu Sportul Studenţesc, sâmbătă, Vlad Georgescu, Dragoljub Rogac, Albert Vătrai şi Seyia Adachi au marcat câte 3 goluri, Horaţiu Ilisie a înscris de 2 ori, Cristi Dobre, Nichita Ilisie, Alex Popoviciu şi Richard Orsos - câte 1 gol fiecare.