În acest sfârşit de săptămână se desfăşoară la Bucureşti jocurile celui de-al doilea turneu al Cupei României la polo pe apă feminin. Participă patru formaţii, Steaua, Rapid şi Dinamo, toate din Bucureşti, respectiv Crişul Torpi Oradea.

După turneul de la Oradea, desfăşurat în luna noiembrie, echipa Rapid, la care evoluează şi jucătoarea orădeană Johanna Toth (căpitanul echipei naţionale), are punctaj maxim, fiind cu trei victorii. O urmează în clasament Steaua, cu 2 victorii, Dinamo, cu o victorie, şi Crişul Torpi Oradea, fără niciun succes.

Vineri, în primul joc al turneului care este programat la Bazinul T. Grinţescu (fost Floreasca), de la ora 17:30, Crişul Torpi Oradea va întâlni Rapidul, pentru ca apoi, de la ora 19, Steaua să se dueleze cu Dinamo.

Sâmbătă, în etapa a II-a, de la ora 17:30, Steaua va juca în compania orădencelor de la Crişul Torpi, iar de la ora 19, Dinamo va întâlni Rapid.

Duminică, în ultima rundă, de la ora 8:30, Crişul Torpi va evolua în compania celor de la Dinamo, pentru ca de la ora 10 să fie programat meciul cap de afiş, Rapid – Steaua, partidă considerată ca o adevărată finală a competiţiei.