Formaţia feminină de polo junioare U16 a clubului Crişul Oradea a devenit vicecampioană naţională.

Pregătită de antrenorul Dorin Sava şi denumită Crişul Oradea - Torpi Tg. Mureş, în baza unei colaborări cu trupa mureşeană, tânăra formaţie de polo a obţinut trei victorii şi a pierdut o singură dată la cel de-al doilea turneu final al competiţiei, care s-a desfăşurat în perioada 19-21 aprilie, la Târgu Mureş.

Crişul-Torpi s-a impus, astfel, cu scorul de 24-2 în faţa celor de la Triumf Bucureşti, cu 11-8 în meciul cu Unirea Alba Iulia şi cu 18-9 în partida cu CSS nr. 1 Bucureşti. Eşecul a fost înregistrat în faţa gazdelor de la CSM Tg. Mureş, scor 6-24.

În clasamentul final, echipa Crişul – Torpi a ocupat locul 2 şi a intrat în posesia medaliilor de argint, fiind devansată doar de CSM Tg. Mureş, care a cucerit titlul de campioană. Pe locul 3 s-a situat Unirea Alba Iulia, pe poziţia a 4-a, CSS nr. 1 Bucureşti, iar pe locul 5, Triumf Bucureşti.

Pe lângă această performanţă realizată de echipă, Crişul – Torpi a mai primit un trofeu, obţinut de Cezara Todea, care a fost desemnată cel mai bun portar al sezonului.

Lotul echipei Crişul - Torpi le-a cuprins pe jucătoarele: Cezara Todea şi Lorena Gordan – portari; Ana Popescu, Antonia Tamaş, Olivia Csáki, Edina Domokos, Vanessa Sava, Melissa Laner, Alexandra Zilahi, Viola Jakab, Debora Hagy, Giulia Tuleu şi Miruna Rus.