Echipa orădeană de polo CS Crişul ocupă primul loc după desfăşurarea primului turneu final al Campionatului Naţional de juniori I, care a avut loc în perioada 4-6 martie, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexanderescu" din Oradea. Tinerii poloişti bihoreni au obţinut patru victorii şi au înregistrat un rezultat de egalitate în cele cinci jocuri susţinute.

În prima etapă, CS Crişul a dispus de Viitorul Cluj cu scorul de 26-4. Apoi, în runda a doua a avut un prim joc mai dificil, în compania bucureştenilor de la Triumf, în faţa cărora n-a reuşit să se impună, încheind la egalitate, scor 11-11.

Şi-au adjudecat, însă, următoarele trei meciuri, cu scorul de 17-3 în etapa a III-a a turneului, împotriva echipei CSS nr. 1 Bucureşti, 14-9 cu Steaua, respectiv 12-8, în ultima partidă, cea decisivă pentru stabilirea primului loc, cu Dinamo. Pe sferturi, în meciul cu Dinamo, s-a consemnat  5-3, 1-1, 3-2 şi 3-2, la capătul unei dispute aprige, dominată totuşi de echipa gazdă. Golurile gazdelor au fost marcate de Antonio Alexandrescu 4, Istvan Szabó 3, Drăghici 2, Kováts 1, Remeş 1 şi A. Pop 1.

În acest context, echipa orădeană, pregătită de antrenorii Eugen Băjenaru şi Adrian Alexandrescu, a încheiat primul turneu final pe primul loc, cu un punct mai mult faţa de Dinamo, aflat pe locul II. Pe poziţia a III-a s-a situat Triumf, la 3 puncte în urma orădenilor.

Lotul echipei CS Crişul la acest turneu i-a cuprins pe următorii jucători: Raul Gavriş şi Şerban Abrudan – portari; Kováts Viktor, Bogdan Remeş, Cristian Seichei, Szabó István, Cristian Drăghici, Aron Pop, Gui Zalán, Antonio Alexandrescu, Cristian Dobre, Andrei Podină, Şerban Mureşan, Czirják Kristof şi Gábor Norbert – jucători.

Turneul al doilea al fazei finale din Campionatul Naţional de polo juniori I se va desfăşura la Bucureşti peste două săptămâni.