Poloiştii de la CS Crişul Oradea au terminat pe locul 3 şi au obţinut medaliile de bronz în acest sezon al Campionatului Naţional de junori II.

Returul turneului final a fost găzduit chiar de Oradea, în bazinul Crişul, în perioada 2-4 aprilie, formaţia orădeană înregistrând trei victorii şi două înfrângeri.

În prima etapă, jucătorii de la Crişul au întâlnit liderul clasamentului, Steaua, cedând la o diferenţă de două goluri, cu 10-12. Apoi, în runda a doua au învins Corona Braşov cu 16-4, pentru ca în etapa a treia să piardă la limită meciul cu Triumf Bucureşti, scor 9-10.

Au urmat două partide câştigate clar de jucătorii de la Crişul, pregătiţi de antrenorii Marcel Haşaş şi Eugen Băjenaru, scor 17-12 în duelul cu Partizan Tg. Mureş şi 18-7 cu Dinamo Bucureşti.

În urma turneului de la Oradea s-a tras cortina peste actuala ediţie de campionat, iar CS Crişul a încheiat pe locul 3, Triumf Bucureşti a intrat în posesia medaliilor de argint, în timp ce Steaua a câştigat titlul de campioană. Dinamo a ocupat locul 4, Partizan Târgu Mureş a încheiat campionatul pe poziţia a 5-a, iar CSM Corona Braşov pe locul 6.

Pe lângă medaliile de bronz, tinerii poloişti de la CS Crişul au mai obţinut un premiu special în acest sezon de campionat. Astfel, Horaţiu Mureşan a fost desemnat drept cel mai bun portar al campionatului.

Cel mai tehnic jucător şi golgheterul competiției a fost Andrei Neamţu de la Triumf Bucureşti.

Componenţa lotului echipei C.S. Crişul Oradea în Finala Campionatului Naţional de juniori II (jucători născuţi în anii 2004 – 2005): Horaţiu Mureşan, Paul Popuţe, Tommaso Insinna, Roland Haşaş, Gabriel Cenuşe, Csató Balázs, Dominik Lukács, Richárd Orsos, Patrick Hadade, Patrick Dumitru, Rareş Less, Alexandru Pop Cotuna, Christian Chimerel, Dennis Cuc, Bogdan Popa, Vlad Oros, George Fetea, Rareş Blăguţa şi Dragoş Marinescu. Antrenori: Marcel Haşaş şi Eugen Băjenaru.