Poloistul echipei orădene CSM Digi Marc Roca va rata turneul din cadrul Cupei României, care este programat la sfârşitul acestei săptămâni. Spaniolul va absenta la evenimentul programat de vineri până duminică în Capitală, întrucât a fost supus unei intervenţii chirurgicale, după ce a încasat o lovitură în faţă.

După cum a precizat antrenorul Dorin Costrăş, "perioada de refacere după o asemenea fractură este de circa şase săptămâni". Tehnicianul orădean este afectat de absenţa lui Rocca, susţinând că acest fapt va afecta evoluţia echipei la Cupa României, dar "şi la meciurile care urmează în campionat".

Concret, nu se ştie cu certitudine cât timp va absenta spaniolul din echipa orădeană. "Probabil că el va purta o mască de acum înainte în timpul meciurilor, pentru a-i fi protejată faţa", a mai afirmat Dorin Costrăş.

De menţionat că Marc Roca s-a accidentat în timpul meciului cu Corona Sportul Studenţesc Braşov, din etapa precedentă de campionat.

"Absenţa ibericului este importantă în contextul în care vorbim despre un jucător titrat, experimentat şi călit în meciurile cu miză, acolo unde abordarea mentală poate să schimbe cursul unui joc", precizează şi conducerea clubului orădean, pe site-ul oficial.

Turneul final al Cupei României la polo se va desfăşura la Bucureşti, în intervalul 19-21 ianuarie, în organizarea celor de la CSA Steaua Bucureşti.