După jocurile din derby-ul cu Steaua, formaţia orădeană de polo CSM Digi a mai rămas o zi în Bucureşti, pentru a disputa şi meciurile cu Rapid, rămase restante din etapa a VI-a a campionatului Superligii Naţionale.

Cum era de aşteptat, elevii antrenorului Kadar Kalman s-au impus în faţa giuleştenilor, cu scorurile de 15-2 şi 10-9.

În cea de-a doua parte a zilei de duminică, orădenii s-au impus clar, cu 15-2, după ce pe sferturi au câştigat cu 4-0, 3-0, 3-2 şi 5-0.

Aşa după cum o arată şi scorul, vicecampionii s-au impus lejer în acest joc, Maximilian Costa şi Istvan Szabo fiind principalii marcatori, cu câte 4 goluri. Apoi, Andrei Prioteasa a marcat 3 goluri, Cristian Dobre şi Istvan Kovats, câte 2.

Apoi, luni dimineaţă, în partida revanşă, CSM Digi s-a impus mai greu în faţa rapidiştilor, doar la limită, cu scorul de 10-9. Primul sfert a fost câştigat de gazde, cu 1-0, apoi în sfertul secund orădenii au marcat patru goluri, fără să primească vreunul. Sfertul al treilea a fost echilibrat, 4-4, în timp ce în ultimele opt minute, Rapid a înscris de trei ori, iar orădenii o singură dată. Scorul final a fost, astfel, 10-9 pentru vicecampioană, care a ajuns, în acest fel la cea de-a 12 victorie din sezon.

Principalul marcator al CSM-ului în partida de luni dimineaţă a fost Andrei Prioteasa, cu 4 goluri. Viktor Kovats a înscris de două ori, iar Ramiro Georgescu, Maximilian Costa, Cristian Dobre şi Bogdan Remeş au marcat câte un gol.

În clasament, la finele turului de campionat, CSM Digi Oradea are 36 de puncte şi ocupă locul II, după Steaua.