Echipa orădeană de polo CSM Digi, vicecampioana naţională, s-a aflat timp de două zile, luni şi marţi, în Ungaria, unde a participat la un mini-stagiu de pregătire, în compania echipei locale Miskolc.

"Mini-stagiul de pregătire a fost util. Am avut două meciuri de pregătire împreună cu echipa din Miskolc, care este o echipă care va pune probleme multor echipe din campionatul maghiar în sezonul ce va urma, deoarece investiţiile în infrasctuctură, cât şi la nivel de echipă în ultimii ani se văd deja. Pentru noi a fost un prim stagiu care include meciuri de pregătire, în care am rulat practic aproape toată echipa de bază, inclusiv noile achiziţii, care credem că în ciuda timpului scurt de când au venit la echipă s-au integrat destul de bine în jocul echipei, pentru acest moment", a declarat Gheorghe Dunca, antrenorul secund al formaţiei orădene.

Nici la acest mini stagiu lotul pregătit de antrenorul Kadar Kalman nu a fost complet totuşi. "Deoarece Gojko Pijetlovic este în binemeritata sa vacanţă de după Olimpiadă, iar cei trei tineri, Istvan Szabo, Bogdan Remeş şi Viktor Kovats, sunt angrenaţi în cantonamentul de pregătire cu echipa naţională U '19 pentru Campionatul European din septembrie, cantonament programat săptămâna aceasta la Oradea în compania naţionalei Georgiei, am fost nevoiţi să-i înlocuim cu alţi trei tineri de perspectivă, de care suntem pentru moment mulţumiţi", a mai declarat secundul Dunca.