Poloiștii de la CSM Digi Oradea se deplasează în acest sfârșit de săptămână la București, acolo unde vor susțin o serie importantă de meciuri.

Mai întâi, echipa antrenată de Kadar Kalman va susține jocul sau jocurile (în funcție de rezultatul primului meci) din semifinala Superligii Naționale cu Dinamo, pentru ca o săptămână mai târziu să fie prezentă în capitală pentru disputa partidele de turneul Cupei României.

După ce s-a impus în meciurile de la Oradea, CSM Digi va disputa acum jocul al treilea din semifinala cu Dinamo București, sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, la bazinul Dinamo.

În acest moment, scorul întâlnirilor directe dintre cele două echipe este de 2-0, iar sistemul de desfășurare a semifinalei este „cel mai bun din cinci jocuri”. Astfel, dacă vor câștiga meciul de sâmbătă, poloiștii de la CSM Digi se vor califica în finala campionatului.

În eventualitatea în care va pierde sâmbătă, însă, CSM Digi va juca și duminică, cu începere de la aceași oră, 11:00, în compania dinamoviștillor, meciul 4 al seriei.

Apoi, o săptămână mai târziu, orădenii vor participa tot în capitală la turneul Cupei României – ediția 2017, care se va desfășura în perioada 28-30 aprilie, la bazinul Steaua, eveniment la care vor participa șase echipe.